Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Carraro 146558

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146558
Cod produs
9LY8H4Q1-AT
Out Of stock
Descriere
Ti se pare cam obosit utilajul tau? Miscarile greoaie pot fi cauzate de uzura rulmentilor si vei fi nevoit sa-i inlocuiesti. Cu un rulment butuc Carraro 146558 problema ta e rezolvata simplu, rapid si pe termen lung. Pentru ca rezistenta si fiabiltatea sa fac din acest rulment o piesa de cursa lunga, pe care utilajul tau se poate baza in fata provocarilor pe care le are de infruntat. Pune-l la incercare!

Calitate este cheia in cele mai multe situatii. Nu face exceptie nici intretinerea utilajului tau, de aceea iti punem la dispozitie piese de schimb si consumabile alese pe spranceana. Alegand piesele adecvate, la momentul potrivit, te vei putea bucura mai mult timp de performantele masinariei tale, caci va putea functiona optim ca odinioara. De vrei sa afli mai multe despre nevoile utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Rulment butuc Carraro 146558 - o alegere isteata!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc Carraro 146558 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Vrei mai mult? Suna-ne!
Ca sa-ti poti planifica treburile pe termen mediu si lung, ai nevoie de resurse puternice pe care sa te poti baza. In ce priveste intretinerea utilajelor tale, tocmai ai gasit cea mai buna solutie. Cu noi rezolvi toate aspectele acestui capitol, nu mai ai de ce sa-ti faci griji. Contacteaza-ne oricand intampini probleme cu utilajele tale sau daca pur si simplu iti doresti sa le pui la punct. Avem o echipa de specialisti bine documentata intr-ale utilajelor. Cu un simplu apel telefonic, ai acces la consultanta gratuita si iti usurezi misiunea.

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Carraro 146558 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, ca sa primesti acest rulment butuc Carraro 146558 in cel mai scurt timp posibil, maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Daca-ti este mai simplu, poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Ca sa eviti neplacerile, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Poate nu stiai, dar daca montajul este incorect, poate fi afectata atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. Asa te asiguri ca va merge totul ca la carte, fara surprize neplacute. De nu stii la cine sa apelezi pentur montaj, te punem noi in contact cu un atelier specializat din zona ta. Doar da-ne de veste!

Dimensiuni

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura