Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru inclinare Caterpillar 303CCR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 303CCR
Cod produs
5PU1TQ3F-LA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303CCR. Un produs esential pentru mentenanta cilindrului utilajului tau. Acest set include toate piesele care asigura etansarea cilindrului, precum garnituri si inele. Garniturile sunt confectionate din materiale de inalta calitate, recunoscute pentru durabilitatea lor si pentru capacitatea de a rezista uzurii la care este supusa o masinarie de constructii ca a ta.

La ACN Piese Utilaje poti achizitiona acest set de garnituri, precum si alte piese pentru utilaje grele. Avem o gama variata de produse, cum ar fi filtre, uleiuri, curele, lanturi, role sau alte componente. Toate produsele noastre sunt de calitate superioara, la preturi competitive. Iti oferim si servicii de montaj si intretinere a pieselor cumparate. Avem o groaza de piese potrivite pentru utilajul tau si abia asteapta sa fie montate.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303CCR - Calitatea primeaza!
Un motiv comun pentru care ar trebui sa schimbi vechiul set de garnituri este uzura acestuia. Uzura poate aparea din cauza frecarii dintre piese, a depunerilor de carbon sau a coroziunii. Un alt motiv poate fi o defectiune a cilindrului sau a pistonului, care poate provoca scurgeri de ulei sau de gaze. In aceste situatii, este indicat sa inlocuiti setul de garnituri cat mai curand posibil, pentru a preveni deteriorarea motorului. Pretul acestora este unul infim comparativ cu beneficiul pe care il aduc cilindrului.

Pentru noi clientul conteaza!
Nu uita ca oferim si consultanta tehnica gratuita pentru a te ajuta sa alegi piesa potrivita si sa rezolvi problemele cu utilajul tau. Suntem aici pentru tine, pentru a-ti asigura ca vei obtine cele mai bune rezultate din investitia ta in utilaje Caterpillar. Cu ACN Piese Utilaje, ai tot ce ai nevoie pentru a-ti mentine afacerea in miscare fara probleme. Asteptam cu nerabdare sa fim de ajutor!

Livrare
Iti putem livra un set garnituri cilindru inclinare cupa pentru miniexcavator Caterpillar 303CCR  in doar 24h. Daca esti din apropiere de Bucuresti poti veni la sediul nostru sa iti ridici piesele.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice
Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura