Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
BCMDIWGS-IA
Out Of stock
Descriere
Ti s-a cam incins motorul? Avem noi o solutie numai buna de a-l racori. Iti oferim un radiator apa Caterpillar 430D care sa restabileasca echilibrul termic al componentelor. Este foarte rezistent pentru ca in fabricarea sa au fost folosite materiale foarte bune din punct de vedere al calitatii. Radiatorul metalic va reusi sa pastreze componentele motorului functionale mult timp, iar compatibilitatea cu echipamentul este perfecta! Fiind o echivalenta, pretul este foarte accesibil!

Avem grija sa le oferim clientilor nostri doar piese atent verificate! Acest radiator, desi reprezinta o alternativa la piesa originala, are aceleasi caracteristici tehnice. Piesa se expediaza impreuna cu un certificat de garantie. Ai putea comanda tot de la noi si lichidul de racire care iti va trebui cand faci inlocuirea componentei avariate. Orice intrebari ai mai avea, toate isi gasesc raspunsul daca ii vei contacta pe consilierii nostri tehnici. Te asteptam sa iei legatura cu noi in orice zi lucratoare!

Radiator apa Caterpillar 430D - beneficiezi de o oferta minunata!

Radiatorul este o componenta principala din sistemul de racire. De cele mai multe ori, radiatorul ajunge sa functioneze incorect ca urmare a depunerii sau acumularii de murdarie. Daca aceste reziduuri se depoziteaza la nivelul radiatorului, ii afecteaza performanta de functionare si au tendinta sa blocheze radiatorul in sensul in care lichidul nu este racit corespunzator. Radiatorul poate rugini, din diferite motive, iar unul dintre aceste motive este chiar agentul de racire. Daca nu este schimbat la intervale regulate, acesta va deteriora componentele din interiorul radiatorului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430D vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest radiator apa Caterpillar 430D va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

570×551,7×104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura