Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
CGI0Y6VO-IA
Out Of stock
Descriere
Radiator apa Caterpillar 432D - componenta care-ti racoreste motorul! O alternativa de exceptie si-a facut loc in depozitul nostru si te va uimi cu proprietatile sale. Radiatorul metalic este realizat foarte bine, cu respectarea standardelor de calitate si a caracteristicilor produsului original. Desi este o echivalenta, componenta este perfect compatibila cu buldoexcavatorul tau si asigura o functionare perfecta a motorului in cele mai sigure conditii! Alege-l cu cea mai mare incredere pentru ca este recomandat de catre specialisti!

Depozitul nostru cuprinde toate componentele si consumabilele de care are nevoie buldoexcavatorul tau pentru a-si imbunatati performanta! Te incurajam ca inainte de plasarea comenzii sa te consulti gratuit cu unul dintre consilierii nostri. Iti poate fi de mare folos o discutie relaxata cu un profesionist in domeniu care cunoaste in detaliu fiecare componenta si fiecare utilaj greu. Poti lua decizii mult mai bune si exista si un avantaj, acela de a comanda piesele potrivite utilajului pe care il detii!

Radiator apa Caterpillar 432D - piesa de calitate superioara ofera eficienta maxima!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432D este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest radiator apa Caterpillar 432D va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

570×551,7×104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura