Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F
Cod produs
S4W197VL-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru sanatatea motorului si a intregului utilaj, alege un radiator apa Caterpillar 420F ce surprinde placut plin calitatea extraordinara pe care o are. Componenta este o echivalenta de succes, foarte apreciata atat de catre specialisti, cat si de catre clienti. Radiatorul este in depozitul nostru si se livreaza in 24 de ore de la plasarea comenzii. Este o piesa foarte bine realizata, care a fost fabricata din aluminiu si plastic. Producatorul ofera si un certificat de garantie. Iti recomandam cu incredere sa soliciti o oferta!

Pentru a te asigura ca radiatorul va functiona perfect vreme indelungata, trebuie sa iei in calcul doua aspecte esentiale. In primul rand, ai grija de lichidul de racire pe care il folosesti. El trebuie sa fie nou, de calitate si inlocuit de fiecare data cand situatia o impune. In al doilea rand, ai grija la montarea sa, apeleaza doar la profesionisti. Daca ne vei contacta, noi iti oferim consultanta tehnica gratuita, iti facem recomandari cu privire la consumabilul pe care trebuie sa il folosesti si iti vom prezenta oferte. Si pentru montaj poti apela tot la noi.

Radiator apa Caterpillar 420F - profita de o oferta foarte avantajoasa!

Functia radiatorului este de a elimina excesul de caldura de la motor. El este o parte a sistemului de racire al motorului. Daca nivelul lichidului de racire este scazut, acest lucru inseamna ca amestecul realizat de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale nu este corespunzator. Indiferent de natura defectiunii intalnite la nivelul radiatorului, este bine ca starea acestuia sa fie verificata de personal specializat si orice eventuale reparatii sau inlocuiri sa fie facute din timp, pentru a evita agravarea acestora sau deterioararea motorului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia in ceea ce priveste acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420F se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator apa Caterpillar 420F si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura