Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F
Cod produs
TH82S7F1-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa nu te confrunti cu vreo situatie neplacuta, achizitioneaza din vreme acest radiator apa Caterpillar 430F perfect pentru buldoexcavatorul tau! Producatorul ne asigura ca este compatibil si iti ofera alaturi de piesa si un certificat de garantie. Radiatorul este performant, respecta intocmai calitatile tehnice ale originalului si toate standardele de productie in vigoare. Materialele folosite in realizarea sa sunt aluminiul si plasticul. Foarte eficient si rezistent, produsul va fi o investitie de lunga durata!

Profita de pretul bun pe care il are oferta si nu uita ca noi iti putem oferi oricand ai nevoie si consultanta tehnica gratuita. Chiar te sfatuim sa ne suni inainte de a plasa comanda. Verificam impreuna cu tine compatibilitatea piesei cu utilajul si iti dam sfaturi despre intretinerea componentei. Daca vei avea nevoie si de un lichid de racire, la noi gasesti variante de calitate. Te poti bucura si de un montaj profesionist daca soliciti ajutorul mecanicilor nostri.

Radiator apa Caterpillar 430F - gata de livrare direct din depozitul nostru!

Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest radiator apa Caterpillar 430F va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura