Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara Volvo VOE11802700

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo
Cod produs
EYVGOB9P-MC
Out Of stock
Descriere
O rola inferioara Volvo VOE11802700 asteapta nerabdatoare intalnirea cu utilajul tau. Isi cunoaste rolul si isi indeplineste fara cusur indeletnicirea. In depozitul nostru ea se afla in mod permanent, undeva pe un stelaj, pregatita sa plece spre tine chiar imediat dupa plasarea comenzii. Este o piesa de schimb de top, de calitatile exceptionale asigurandu-se atat materiile prime super rezistente, cat si standardele inalte urmate in productie.

Consulta-te cu tehnicienii nostri referitor la compatibilitatea cu masinaria ta, dar si la modul corect de intretinere a produselor alese! Tu le oferi datele problemei, iar ei iti ofera consultanta gratuita, sfaturi si un zambet cald si incurajator oricand ai nevoie. Nu-s problemele atat de negre, nici norii atat de grei. Se rezolva rapid, usor, fara sacrificii, vei vedea!

Rola inferioara Volvo VOE11802700 - iti plaseaza masinaria in top!
In partea de jos a senilei urmeaza a fi montata aceasta rola. Odata fixata la locul potrivit, aceasta va lua partea la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Sustine cu brio greutatea masinariei, pe care o si distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Isi asuma, astfel, un rol important in mobilitatea echipamenului. Data fiind sarcina grea la care este supusa in mod permanent, este musai ca si piesa aleasa sa fie super rezistenta. Alege cu incredere aceasta varianta din oferta noastra!

Echipa ACN Piese Utilaje, echipa ta de experti!
Cat de usoare ar fi lucrurile daca ai avea mereu o echipa intreaga de specialisti pregatiti sa iti sara in ajutor? Tocmai ce ai gasit-o! Ai acces la numeroase servicii conexe, printre care si consultanta tehnica care este 100% gratuita. Te ajutam cu sfaturi, indrumari si remedii, oricat de inedite ar fi situatiile cu care te confrunti! Apeleaza-ne, fa-ti viata mai usoara!

Livrare
Afacerea ta nu poate fi pusa pe pauza, stim. Utilajele nu pot sta prea mult pe tusa. Tocmai de aceea, colaboram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Comanda astazi o rola inferioara Volvo VOE11802700 nou-nouta si va ajunge la tine tocmai maine!

Montaj
Nu te pacali singur atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale. Desi calitatea acestora este superioara, ele pot avea performante maxime doar cand sunt montate corespunzator! Apeleaza un mecanic priceput si scapa de o grija!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura