Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola intindere senila JCB 238/10165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
19RHSTUO-MC
Out Of stock
Descriere
Este nevoie de un singur apel catre ACN Piese Utilaje pentru ca masinariile tale sa revina iar la eficacitatea de top. Venim rapid cu remediile, oricare ar fi defectiunile cu care se confrunta. In depozitul nostru se gasesc piese de schimb de cea mai inalta calitate. Printre ele se numara si aceasta rola intindere senila JCB 238/10165 la care tocmai ce ai ajuns. Comand-o cu incredere, tehnicienii nostri te ajuta sa te asiguri de compatibilitatea ei!

In domeniul constructiilor sau cel agricol, timpii morti cauzati de nefunctionalitatea utilajelor inseamna bani pierduti si lucrari nefinalizate. Nu iti asiguma riscul de a ajunge acolo! Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuita, iar consultantii nostri se asigura ca esti in totalitate pregatit sa iti intretii corect echipamentele! Cere-ne ajutorul oricat de vaste sau complexe ti-ar fi nevoile!

Rola intindere senila JCB 238/10165 - pentru o manevrare sigura a utilajului!
Pentru ca utilajele tale cu senile sa functioneze corespunzator, in conditii de maxima siguranta, tensiunea senilei trebuie sa fie mereu in parametri adecvati. Rolul acestei role este tocmai acesta, de a intinde eficient senila si de o pastra intr-o pozitie corecta pe intreaga perioada de exploatare a masinariei.

Noi venim cu informatia!
Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site, iar la celalalt capat al firului se va afla mereu un expert dornic sa iti sara in ajutor! Ne deschidem bagajul vast de cunostinte tehnice, urmand sa le selectam atent pe cele pe care ti le vom impartasi. Nu pentru ca avem ceva de ascuns, ci pentru ca solutiile primite de la noi sunt mereu personalizate.

Livrare
La fel ca fiecare dintre serviciile noastre, si livrarea este super eficienta. Lucrurile la noi se rezolva simplu si rapid, printr-un singur apel. De atat este nevoie pentru ca o rola intindere senila JCB 238/10165 sa fie la tine in maxim 24 de ore.

Montaj
Nu este de joaca cu montajul pieselor de schimb! Daca iti doresti sa iti protejezi utilajul, dar si investitita, sfatul nostru este ca mereu sa apelezi la un specialist. Te scapa de-o grija si ai si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult?

Specificatii tehnice

Diametru maxim rola - 370mm
Latime rola - 70mm
Latime rola cu tot cu ghidaj - 190mm
Lungime ghidaj - 250mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura