Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura chiuloasa Komatsu YM12990201330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM12990201330
Cod produs
K62LSMX3-IM
Out Of stock
Descriere
Pentru a te asigura de buna functionare a utilajului tau, trebuie sa ai garantia ca piesele cu care le echipezi pe acestea sunt cele mai bune disponibile. Motorul este in mod incontestabil cea mai importanta piesa a oricarui utilaj. Pentru a-i oferi sansa de a functiona la capacitate maxima, echipeaza-l cu o noua garnitura chiuloasa Komatsu YM12990201330 din oferta noastra. Te vei convinge cu siguranta ca aceasta este piesa pe care o cautai!

Duritatea exceptionala a materialului de fabricatie si designul fara cusur de care dispune aceasta piesa sunt argumente incontestabile in favoarea achizitionarii acesteia! Motorul utilajului tau va da dovada de un randament de valoare maxim posibila, iar cerintele tale, oricat de exigente, vor fi satisfacute in totalitate. Aceasta investitie este garantia unei eficiente maxime si a unei functionari in conditii de siguranta maxima!

Noua garnitura chiuloasa Komatsu YM12990201330 - cheia succesului tau profesional!
Asigurand inchiderea etansa a spatiului dintre blocul motor si chiuloasa, aceasta garnitura asigura buna desfasurare a proceselor interne ale motorului. Nu vor exista scurgeri sau patrunderea elementelor straine care sa contamineze camera de combustie a blocului motor. Vei putea sta linistit, stiindu-ti utilajul in stare optima de functionare! Nu te teme si fa achizitia ideala pentru tine!

Sfatul unui expert, la momentul perfect!
In momentele de dezorientare rezultate in urma aparitiei unei defectiuni neasteptate stim ca ai nevoie de indrumarea unui expert. Este firesc sa ai nedumeriri si curiozitati. Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru de consultanta gratuita. Echipa noastra iti va oferi toate raspunsurile pe care le cauti!

Livrare
Stresul generat de defectarea aparaturii tale este suficient de greu de suportat. Nu vrem sa iti exacerbam aceasta stare facandu-te sa astepti la nesfarsit aparitia unei solutii. De aceea, noua ta garnitura chiuloasa Komatsu YM12990201330 va ajunge la tine, direct din depozitul nostru, in aproximativ 24 de ore. Astfel iti vei putea relua proiectul si uita de griji.

Montaj
Ofera-le pieselor de top achizitionate de la noi sansa de a-si etala atributele care le-au facut sa domie piata! Asigura-te ca montajul de care au parte este unul profesionist, realizat in cadrul unui atelier de service autorizat. Doar in acest fel te vei putea bucura de toate beneficiile pe care ti le va aduce noua ta achizitie. Contacteaza-ne pentru a obtine detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

-Piesa este fabricata din metal.
-Originala Komatsu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura