Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH714H-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH714H-1
Cod produs
T2643P7E-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1 este cu siguranta cea mai ceruta piesa din categoria ei! De ce? Pentru ca ai toate avantajele posibile! O pompa de combustibil fabricata in Europa, extrem de rezistenta si eficienta in fata provocarilor la care este supus incarcatorul telescopic! Asigura compatibilitatea cu utilajul si piesa vine insotita de certificat de garantie si de o garnitura bonus! Aceasta este si ea foarte bine realizata pentru a o putea monta usor. Este din cauciuc moale si va fi simplu de modelat chiar si pe vreme rece. Pretul este extraordinar de mic!

Intretinerea utilajelor necesita mai mult decat respectarea unui program recomandat de producatorul echipamentului. O mentenanta ca la carte implica si respectarea indicatiilor de utilizare pe care producatorul unui utilaj ti le pune la dispozitie. Citeste cu atentie manualul de utilizare si pune in practica cele scrise acolo, chiar daca ti se par niste mssuri exagerat de precaute. Preventia este calea de urmat daca nu vrei sa te trezesti cu un echipament in moarte clinica. Cel mai simplu ar fi sa apelezi la specialisti, serviciul de mentenanta ACN te-ar ajuta extrem de mult!

Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1 - insotita de certificat de garantie!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH714H-1 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura