Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH714H-1E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH714H-1E0
Cod produs
4AWT6YLK-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1E0 este varianta ideala cand esti stramtorat financiar si trebuie sa faci o inlocuire rapida a piesei uzate. Acest model este fabricat in Europa si inlocuieste fara probleme piesa originala. Calitatile ei sunt exact aceleasi, dar pretul este cu mult mai mic. Ai asigurata compatibilitate maxima cu utilajul si primesti bonus un o-ring care te ajuta sa etansezi pompa de combustibil de blocul motor. Livrarea rapida, in decurs de 24 de ore, te va ajuta sa-ti recapeti controlul asupra incarcatorului telescopic extrem de repede!

Fiecare echipament a fost creat pentru un anumit tip de munca si este compatibil cu anumite atasamente, accesorii si piese. Cand folosesti utilajele pentru alte sarcini decat ar trebui, cumperi piese de schimb din locuri dubioase, riscul de defectare creste. Respecta recomandarile producatorului privind modul de utilizare si de reparare a utilajului tau si nu vei intampina prea multe probleme. Oricum, nu uita, mentenanta profesionista te ajuta practic sa economisesti si sa ai doar de castigat! Afla ofertele nostre la acest serviciu!

Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1E0 - livrarea se face in cel mai scurt timp!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH714H-1E0 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare Komatsu WH714H-1E0 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura