Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH713-1E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH713-1E0
Cod produs
ERKCZ0PL-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WH713-1E0 se pare ca este alegerea preferata a clientilor nostri. Au achizitionat o pompa fabricata in Uniunea Europeana si este egala originalului. Se diferentiaza din punct de vedere al pretului. Aceasta componenta are un pret mic, dar nu exista niciun rabat al calitatii. Mai mult, ai inclusa o garnitura fabricata din cauciuc modelabil care ajuta la o etansare corecta de blocul motor. Producatorul te asigura de compatibilitatea cu incarcatorul telescopic si insoteste piesa de certificat de garantie!

Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru bunul mers al utilajelor tale este sa stabilesti data la care fiecare echipament trebuie inspectat si asa il vei intretine corespunzator. Mai mult decat atat, fiecare utilaj trebuie sa treaca print-un proces zilnic de verificare a fluidelor si de verificare a starii lui generale. Lovituri, componente deteriorate vizibil sau alte defectiuni care pot fi detectate cu ochiul liber pot fi remediate mai din vreme. Ajutorul unui serviciu de mentenanta profesionist ti-ar prinde foarte bine!

Pompa de alimentare Komatsu WH713-1E0 - compatibila cu incarcatorul telescopic!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH713-1E0 e livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de alimentare Komatsu WH713-1E0 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura