Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH613-1E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH613-1E0
Cod produs
9ZGR5T6C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WH613-1E0 este in oferta noastra de ceva vreme! De ce reprezinta o achizitie extrem de avantajoasa? Este foarte simplu! Piesa poate inlocui foarte bine originalul pentru ca in privinta caracteristicilor tehnice este unu la unu! Ai rezistenta indelungata si iti asigura o functionare perfecta a motorului. In pret este inclus si un o-ring de etansare. Este foarte usor de modelat pe conturul pompei de combustibil pentru ca este fabricat din cauciuc moale. O poti comanda direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate.

Utilajele pot reprezenta cea mai costisitoare achizitie pentru un constructor sau antreprenor in domeniu, asa ca mentenanta acestora este esentiala daca vrei sa iti recuperezi investitia. In plus, trebuie sa iei in calcul ca niste echipamente ingrijite iti asigura o productie ridicata si un profit pe masura. Oricand ai nevoie de sfaturi despre ingrijirea echipamentului tau, contacteaza-ne la serviciul gratuit de consultanta. Iar daca iti doresti un serviciu de mentenanta profesionist, aici ai echipa potrivita care iti va sta mereu la dispozitie.

Pompa de alimentare Komatsu WH613-1E0 - pentru o durata extinsa de exploatare!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH613-1E0 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Komatsu WH613-1E0 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura