Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura chiuloasa 8310036

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
CVYUKIF3-IM
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau este inima sa. Buna functionare a motorului este cel mai important aspect de care trebuie sa ai grija cand vine vorba de acesta. Atunci cand acesta da semne de oboseala si ca ar avea nevoie de o piesa noua, asigura-te ca are parte de cele mai bune componente cu putinta. Aceasta garnitura chiuloasa 8310036 din oferta noastra este cu siguranta piesa de care ai nevoie. Motorul prietenului tau de incredere va functiona in conditii optime!

Metalul de cea mai buna calitate, atent prelucrat dupa masuratori precise garanteaza un nivel de eficienta maxima al motorului tau. Aceasta piesa isi va indeplini cu succes functia, iar tu vei fi in totalitate multumit de aceasta, indiferent de severitatea cerintelor tale! O astfel de investitie, cu un raport deosebit de bun calitate-pret, te va scuti de multe griji nedorite. Nu ezita sa ne contactezi pentru a obtine o oferta din partea noastra!

Solida garnitura chiuloasa 8310036 - garantia functionarii corespunzatoare a utilajului tau!
Avand rolul de a sigila etans spatiul dintre blocul motor si chiuloasa, pentru a preveni scurgerile de ulei, de lichid de racire sau de gaze nocive, care ar putea afecta in mod negativ functia intregului utilaj, aceasta componenta este una vitala pentru functionarea intregii masinarii. Aceasta are de asemenea functiile de mentinere a presiunii in camera de combustie a motorului si de izolare a acesteia in fata elementelor exterioare. Aceasta garnitura chiuloasa din oferta noastra este candidata ideala pentru aceste sarcini!

Indrumarea de care ai nevoie, acum mai la indemana ca niciodata!
Atunci cand utilajul tau are nevoie de intretinere, o sumedenie de intrebari vor incepe sa iti acapareze atentia si energia. Gasirea de raspunsuri pentru acestea este cu siguranta o prioritate pentru tine. Noi stam la dispozitia ta cu serviciul nostru de consultanta gratuita, pentru a te ajuta sa iti canalizezi energia in directia lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine!

Livrare
Ne vom tura motoarele, pentru a nu te lasa sa astepti solutiile de care ai nevoie, si iti vom livra noua ta garnitura chiuloasa 8310036 in aproximativ 24 de ore. Eficienta serviciilor noastre si calitatea produselor pe care ti le oferim iti garanteaza satisfactia si speram si revenirea ca si client al nostru! Daca iti doresti sa aflii mai multe despre noi, contacteaza-ne fara ezitare!

Montaj
Calitatea montajului piesei tale este cea care determina cat de mult te vei putea bucura de atributele acesteia. Pentru a-i oferi sansa de a-si etala calitatile, iti recomandam sa te asiguri ca montajul este realizat de profesionisti. Iti vom pune cu drag la dispozitie, la cererea ta, lista cu ateliere service acreditate, partenere ACN Piese Utilaje! Astfel ne vom asigura ca te bucuri de cele mai bune servicii.

Specificatii tehnice

-Piesa este fabricata din metal
-Originala Komatsu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura