Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator frontal Komatsu WA70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA70
Cod produs
4JDNOWE7-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Komatsu WA70 se poate numi o bijuterie inginereasca de exceptie. Are calitati tehnice extraordinare si este capabila sa fac fata solicitarilor grele care apar in timpul manevrarii utilajului. Nu uita ca motorul are nevoie de un sistem de racire functional, altfel toate se duc pe apa sambetei. Piesa de schimb din oferta noastra este fiabila, respecta caracteristicile componentei originale pe care o inlocuieste cu succes! Ne poti solicita o oferta ca sa descoperi toate detaliile!

Incarcatoarele frontale Komatsu WA70-5, Komatsu WA70-6 si Komatsu WA70-7 sunt compatibile cu acest model de pompa de apa. Alege-o pentru ele! Vei face o afacere foarte buna. Le poti cere ajutorul si consultantilor nostri pentru lamuriri suplimentare. Daca ai neclaritati sau intrebari, mereu ai acces gratuit la serviciul de consultanta. Cei mai buni specialisti sunt gata sa-ti gaseasca rezolvari rapide la avariile care iti dau batai de cap! Mereu te ajutam sa-ti mentii echipamentul la ce mai inalt grad de performanta!

Pompa de apa Komatsu WA70 - componenta aftermarket la pret promotional!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de apa pentru incarcator frontal Komatsu WA70 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de apa Komatsu WA70 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura