Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Komatsu 6204611602

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6204611602
Cod produs
GA3SL4O1-IA
Out Of stock
Descriere
Realizeaza inlocuirea pompei de apa uzate cat mai repede! Altfel, motorul utilajului va avea de suferit! Pompa de apa Komatsu 6204611602 este o optiune nimerita! Plus, o gasesti in oferta noastra la un pret fantastic de bun! Componenta are o structura robusta, iar materialul folosit este foarte rezistent. Va fi o inlocuire de durata, combinata cu eficienta maxima. Piesa se livreaza foarte repede, in doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Solicita o oferta pentru a vedea toate detaliile care te intereseaza!

De fiecare data cand ne treci pragul, esti intampinat cu mii de piese de calitate superioara pregatite sa-ti transforme utilajul intr-un zeu! Serviciile noastre te pot ajuta in fiecare aspect ce tine de intretinerea utilajului. Ai consultanta tehnica gratuita, unde poti sa te informezi corect si sa primesti multe sfaturi utile. Ai service mobil care poate monta piesa comandata sau poate face alte reparatii la echipament. Iar mentenanta personalizata te scuteste pentru totdeauna de grija intretinerii echipamentului! Suna-ne pentru detalii!

Pompa de apa Komatsu 6204611602 - eficienta ei te va uimi!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de apa Komatsu 6204611602 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa Komatsu 6204611602 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura