Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6204-61-1601
Cod produs
YL1JF765-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa care sa aiba un pret accesibil, dar sa pastreze calitatile modelului original? Foarte bine, aici e locul unde gasesti alternative de exceptie! Pompa de apa Komatsu 6204-61-1601 este una dintre ele, o piesa fiabila, de calitate superioara! Componenta aftermarket prezinta calitati tehnice extraordinare si este fabricata din cele mai bune materiale. Rezista foarte bine in timp si creste considerabil performanta utilajului. Pentru o functionare buna a motorului tau, alege acum sa comanzi acest produs !

Ne dorim sa fim alaturi de tine si de afacerea pe care o ai. Singurul mod prin care iti putem fi de folos este sa te ajutam cu tot ce tine de intretinerea echipamentului tau. Ai nevoie de piese de exceptie, consumabile de calitate, sfaturi practice, servicii desavarsite. La ACN Piese Utilaje ramai impresionat! Iti putem oferi totul, ba unele servicii gratuit! Iar ofertele de pret sunt senzationale! Cel mai bine ar fi sa ne suni si sa iti povestim pe indelete, doar asa vei lua cea mai buna decizie!

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1601 - este piesa pe care o cauti!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1601 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa Komatsu 6204-61-1601 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura