Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru generator Komatsu EGS45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu EGS45
Cod produs
GZY7U4JF-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa generator Komatsu EGS45 beneficiaza de un pret atragator in cadrul ofertei noastre. Noi importam acest model datorita calitatilor sale si a cerintei crescute din partea clientilor care ii cunosc deja caracteristicile. Componenta aftermarket inlocuieste fara probleme piesa originala pentru ca producatorul ei s-a asigurat ca-i pastreaza structura, dar si atributele. Cu ajutorul ei, exploatarea echipamentului va fi mult mai usoara! Plaseaza o comanda sunand la numerele afisate sau completand formularul de pe site.

Monteaza aceasta pompa de apa si pe generatorul Komatsu EGS45-5, ii va veni manusa! Iar daca ai nevoie de montaj, chiar te putem ajuta. Fie iti trimitem service-ul mobil, fie te indrumam catre service-uri partenere din tara. Orice varianta alegi, crede-ne, va iesi o treaba trasnet si scapi de griji. Liber la productivitate si performanta maxima in timpul lucrului! Ca recomandare din partea specialistilor, ar trebui sa folosesti un antigel de calitate pentru a mentine functionalitatea pompei in parametri.

Pompa de apa generator Komatsu EGS45 - te asteapta in depozitul nostru!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de apa pentru generator Komatsu EGS45 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa generator Komatsu EGS45 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura