Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru generator Komatsu EGS65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu EGS65
Cod produs
SOU2AB0V-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa generator Komatsu EGS65 te asteapta in depozitul nostru! Alege acest produs daca doresti sa cresti performanta utilajului! Ai toate sansele sa-ti exploatezi echipamentul la maxim daca sistemul de racire functioneaza impecabil. Rezista mult mai bine utilajul cand apelezi la piese de calitate superioara. Inlocuieste piesa uzata cu acest produs testat sa reziste vreme indelungata. Primesti si un certificat de garantie valabil un an!

Generatorul Komatsu EGS65-5 este potrivit cu acest model de pompa de apa. Daca doresti sa fii convins de compatibilitate, le poti cere ajutorul consultantilor nostri tehnici. Iti pot face recomandari cu privinta la consumabile. Un antigel cu proprietati anticorozive nu ar trebui sa lipseasca acum din alegerile tale. Cel mai bine este sa-i suni. Stati de vorba ca baietii si rezolvati toate problemele tehnice ale echipamentului impreuna! Cu specialisti alaturi, ai numai de castigat! Iar noi facem acest lucru gratuit, oferim consultanta tuturor clientilor!

Pompa de apa generator Komatsu EGS65 - oferta senzationala!

Utilajul tau nu poate functiona cu un sistem de racire defect. Nu astepta pana ce masinaria nu va mai actiona deloc. Verifica din cand in cand daca ai pierderi de antigel, urmele de rugina sunt semne care ar trebui sa te ingrijoreze. Nu trata cu superficialitate urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor, ele pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa pentru generator Komatsu EGS65 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa generator Komatsu EGS65 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura