Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Komatsu 6204611601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6204611601
Cod produs
OH728QXE-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Komatsu 6204611601 este piesa pe care o cauti! Buna alegere vei face pentru ca in oferta noastra are un pret foarte rentabil! Componenta de tip aftermarket vine insotita de certificat de garantie valabil un an de zile. Ea este fabricata din cele mai bune materiale si se bucura de o structura robusta ce o ajuta sa reziste foarte bine in timp. Cu ajutorul acestei componente, motorul tau va functiona extrem de bine si utilajul va avea putere sa-si duca misiunile zilnice la capat. Solicita oferta si studiaza fiecare detaliu.

In cazul in care mai ai intrebari, te putem lamuri oricand. Trebuie sa accesezi consultanta tehnica gratuita. In cadrul acestui serviciu, un consultant ACN iti va sta la dispozitie. Are informatiile care te intereseaza si ti le va oferi imediat. Solutiile tehnice sunt mult mai usor de gasit atunci cand ai alaturi oameni priceputi care stiu exact ce trebuie facut! Plus ca te pot ajuta si cu montajul piesei sau cu reparatii diverse la utilaj. Iti trimit un service mobil care rezolva absolut toate problemele exact in locul in care iti desfasori activitatea.

Pompa de apa Komatsu 6204611601 - motorul tau merita tot ce este mai bun!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa, ai nevoie si de consumabile bune.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de apa Komatsu 6204611601 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de apa Komatsu 6204611601 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura