Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1602

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6204-61-1602
Cod produs
FCNHBI2Q-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa Komatsu 6204-61-1602 este o piesa de schimb care merita sa ia locul componentei uzate de pe utilajul tau. Asta pentru ca este o alternativa care inlocuieste originalul cu succes. Are aceleasi calitati tehnice, este extrem de robusta si rezistenta. Producatorul s-a asigurat ca a testat produsul si ca va aduce beneficii performantei utilajului. Sistemul de racire al echipamentului va functiona corect, lasand motorul sa-si duca treaba pana la capat linistit.

Cand iti doresti sa-ti duci activitatea la bun sfarsit fara intreruperi neplanificate, una dintre conditii trebuie sa fie buna stare a utilajului. Pentru asta trebuie sa fii atent la piesele de schimb pe care le alegi pentru el. Ca sa te asiguri ca tot ce faci va fi in interesul randamentului sau, iti aducem un serviciu fantastic. Iti oferim consultanta tehnica gratuita. Aici gasesti expertii care te pot sfatui corect si iti pot gasi solutiile optime pentru remedierea defectiunilor de la echipament.

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1602 - ofera rezistenta maxima in timp!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de apa Komatsu 6204-61-1602 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa Komatsu 6204-61-1602 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura