Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
SWE8Y2CH-MS
Out Of stock
Descriere
La noi, inovatia este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba de bucse pentru utilaje. Ne dedicam sa oferim cele mai avansate si fiabile solutii pentru buldoexcavatorul tau. Asadar, iata piesa noastra de care ai nevoie: bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428F2 - conceputa pentru a rezista la conditii de lucru variate si pentru a oferi o stabilitate superioara. Folosind cele mai moderne materiale si tehnologii de fabricatie, am creat produse care reduc zgomotul, asigurand un confort deplin in timpul utilizarii utilajului tau.

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere, indiferent de nevoile tale. Cu o gama variata de produse perfecte pentru utilajele tale agricole si de constructii, suntem pregatiti sa raspundem rapid cerintelor tale. Echipa noastra de specialisti este aici pentru a oferi consultanta personalizata si solutii adaptate. Indiferent daca ai nevoie de piese sau de sfaturi, suntem pregatiti sa te sustinem.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428F2 - inovatie si tehnologie de varf!
Bucsele joaca un rol crucial in industrie si au o importanta semnificativa. Aceste componente simple, dar esentiale, asigura functionarea adecvata a utilajelor si echipamentelor. Bucsele ajuta la reducerea frecarii si uzurii in mecanisme, contribuind astfel la extinderea duratei de viata a echipamentelor. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Avantajele consultantei gratuite oferite de noi!
ACN Piese Utilaje ofera consultanta gratuita. Astfel, tu poti sa iei decizii mult mai usor, avand la baza sfaturi si informatii valoroase, oferite de expertii nostri in domeniu. Tu doar adreseaza-le intrebari si ei se vor ocupa de tot. In plus, cu acest serviciu alaturi de tine, vei sti mai multe despre intretinerea piesei alese, despre livrare si despre montaj. Nu ca e o super afacere?

Livrare
Bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are acest produs.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura