Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa link brat fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
2TNBXOV3-AP
Out Of stock
Descriere
Copiii sunt mereu cu gandul la joaca. Iar adultii sunt intotdeauna preocupati cu lucrul. In lumea constructiilor, realitatea nu este foarte diferita. Cat timp tu esti ocupat cu treburile serioase, utilajele dragi ar trebui sa simta munca la fel ca pe joaca. Daca iti doresti ca munca de pe santier sa se simta o distrcatie, noi avem solutia. Cu bucsa link brat fata Caterpillar 428F2 ii vei imbunatatii fiabilitatea buldoexcavatorului tau si il vei ajuta sa munceasca cu spor.

Daca iti doresti ca utilajul tau sa se bucure din plin de beneficiile bucsei, tu trebuie sa faci alegerea corecta! Ca sa te asiguri ca planul functioneaza pana la capat, este important ca tu sa comanzi bucsa potrivita. Daca nu esti sigur care este piesa ideala pentru tine, ne poti contacta pe noi. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine raspunsurile pe care le cauti.

Cu bucsa link brat fata Caterpillar 428F2 niciun proiect nu este prea ambitios!
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este de a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Oricand ai nevoie, ACN Piese Utilaje mereu vine cu o solutie!
Fiindca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Pentru ca totul sa mearga bine, iar tu sa poti sa iti folosesti utilajul in conditii optime, livrarea produselor se face in 24 de ore. Comanda chiar acum bucsa link brat fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Piesele calitative fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura