Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
NTY8D091-AP
Out Of stock
Descriere
Priveste bucsa varf brat telescopic Caterpillar 428F2 ca pe un maestru al orchestrei, un compozitor al armoniei pe santier. Desi poate sa para o componenta mica, aceasta are un impact colosal asupra performantei intregului utilaj. Este ca si cum fiecare miscare a buldoexcavatorului ar fi o nota intr-un concert de eficienta. Aceasta piesa este precum un “regizor nevazut”. Ea se asigura ca fiecare element se potriveste perfect in compozitia generala. Cu bucsa potrivita, utilajul tau de constructii devine instrumentul precis care interpreteaza fiecare nota din partitura proiectului.

La ACN Piese Utilaje, intelegem ca fiecare santier are propriile sale nevoi si cerinte specifice. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, expertii nostri te vor ghida pas cu pas pentru a face cea mai buna alegere. Impreuna, vom crea un spectacol al performantei. Alege bucsa corecta si lasa muzica constructiei sa cante in armonie!

Cu bucsa varf brat telescopic Caterpillar 428F2 in componenta, buldoexcavatorul tau va avea parte de sprijinul cuvenit!
Bucsa are rolul de a crea legatura stransa dintre doua elemente de metal. In timpul functionarii, piesele de metal se ating intre ele, cauzand vibratii. Cu aceasta bucsa in componenta buldoexcavatorului tau, vibratiile respective vor fi amortizate. Astfel, perioada de functionare a utilajului, dar si durata de viata a pieselor de metal va fi prelungita. Comanda acum bucsa noastra pentru a te asigura ca buldoexcavatorul tau are parte de multe zile lucrate, si mai putine zile in service.

Serviciul nostru de consultanta tehnica este mereu preagtit cu cele mai bune rezolvari… si este gratuit!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostri sunt mereu punctuali. Comanda azi bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 de pe site sau telefonic, iar ea va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj

Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine informatii despre montajul corect al piesei. Acest produs se monteaza pe varful bratului telescopic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura