Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
NMFG6TBD-AP
Out Of stock
Descriere
In spatele fiecarui utilaj puternic de constructii exista o multitudine de piese care fac totul sa functioneze. Una dintre cele mai importante, dar adesea ignorata, este bucsa. Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420E este cheia pentru ca fiecare miscare de pe santier sa fie precisa si stabila. Te invitam sa comanzi bucsa care iti va transforma buldoexcavtorul bun intr-unul de exceptie. Cu ajutorul acestei piese, afacerea ta va avea de castigat!

Ca lucrurile sa mearga conform planului, trebuie sa fii atent la urmatorul aspect. Atunci cand comanzi aceasta bucsa este necesar ca ea sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. In caz contrar, ea va cauza stricaciuni si situatii neplacute. Stim ca nu e usor sa alegi corect, mai ales cand exista atat de multe variante. De aceea iti recomandam sa apelezi la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Vei putea sa intrebi un expert orice nu iti este clar, iar el iti va da cele mai bune sfaturi!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 420E - eroul din umbra al santierelor
Bucsa functioneaza ca o articulatie esentiala in mecanismul buldoexcavatorului, contribuind la stabilitatea si controlul masinariei. Cu fiecare sspat, ridicat sau impins, bucsa lucreaza in tacere, iar fiecare miscare este executata cu precizie. Astfel ca masina ramane operationala in orice conditii de lucru. Prin durabilitatea sa remarcabila, bucsa aceasta reduce costurile de intretinere si contribuie la extinderea duratei de viata a buldoexcavatorului.

Parerea unui expert conteaza cel mai mult, iar tu o poti obtine gratuit!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 420E va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine informatii despre montajul corect al piesei. Aceasta piesa se monteaza pe varf brat telescopic.

Specificatii tehnice

- 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura