Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 434F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F2
Cod produs
VS8IDXC3-AP
Out Of stock
Descriere
Esti pasionat de lumea constructiilor si iti doresti sa aduci un plus de fiabilitate buldoexcavatorului tau? Excelent! Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 434F2 este un element-cheie in functionarea corecta a utilajului tau si joaca un rol esential in eficienta si durabilitatea sa. Imagineaza-ti bucsa aceasta ca pe un mic erou anonim al santierului, care asigura stabilitatea si functionarea corecta a bratului telescopic. Aceasta componenta cruciala este responsabila pentru conectarea bratului telescopic cu alte parti ale buldoexcavatorului. Astfel, utilajul face miscari precise si sigure in timpul lucrarilor de constructie.

Pentru a te ajuta sa iei decizia corecta in ceea ce priveste componentele pentru utilajul tau, avem o solutie! Echipa noastra de experti in echipamente de constructii sta la dispozitia ta prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul lor, vei obtine ghidajul necesar in alegerea bucsei perfecte pentru buldoexcavatorul tau. Astfel, vei fi sigur ca utilajul tau va functiona la nivelul maxim de performanta si eficienta. Doar asa vei putea sa duci la bun sfarsit orice proiect de constructie. Increderea si calitatea oferite de ACN Piese Utilaje sunt cheia pentru reusita ta pe santier!

Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 434F2 - cu ajutorul ei, utilajul tau isi va prelungi durata de viata pe santier
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese metalice, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult timp pe santier si mai putin in service.

Serviciul nostru de consultanta tehnica iti va raspunde la orice nelamurire… si pe gratis!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 434F2 va ajunge la tine chiar maine!

Montaj

Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti face griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura