Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa varf brat telescopic buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
84UM0RD7-AP
Out Of stock
Descriere
Bucsa varf brat telescopic Caterpillar 422E este o mica dar esentiala componenta care asigura stabilitatea si controlul buldoexcavatorului tau pe santier. Fara o bucsa de calitate, lucrarile de constructie pot deveni mai dificile. Alege cu incredere acest produs pentru a obtine cele mai eficiente rezulatate. Cu ajutorul acestei piese, utilajul tau va resui sa performeze mult mai mult timp, iar vizitele sale in service se vor injumatatii! Comanda cu incredere; nu vei regreta!

Si ca sa nu ne repetam prea mult, vrem sa te anuntam de pe acum in legatura cu unul dintre serviciile noastre de calitate. Exista momente in care nu esti sigur de deciziile tale legate de utilaje? Ai vrea sa te sfatuiesti cu cineva priceput, dar nu stii pe nimeni din domeniu? ACN Piese Utilaje vine cu o solutie ingenioasa. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit poti afla toate informatiile si primi toate sfaturile necesare pentru ca afacerea ta sa mearga mai departe!

Impreuna cu bucsa varf brat telescopic Caterpillar 422E nimic nu este imposibil!
Cu fiecare operatiune pe santier, bucsa lucreaza in umbra, asigurandu-se ca buldoexcavatorul poate sa-si execute sarcinile cu precizie si stabilitate. Este ca un pilon de rezistenta care face posibile sapaturile, ridicarile si manipularile de materiale cu usurinta si fiabilitate. In plus, bucsa este construita pentru a rezista uzurii constante si tensiunilor extreme din mediul de lucru dur al constructiilor.

Noi suntem aici pentru tine si afacerea ta!
Nu este usor sa gasesti intotdeauna de ce ai nevoie, darn oi venim cu o solutie pentru tine. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit este la doar un telefon distanta, si impreuna cu colegii nostri ne vom asigura ca primesti toate informatiile necesare. Apeleaza-ne si vei afla ofert personalizate dupa nevoile tale si ale utilajului tau.

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa varf brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 422E va ajunge la tine chiar maine!

Montaj

Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener. Acest produs se monteaza pe varful bratului telescopic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura