Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa link brat fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F
Cod produs
5FWM07A9-AP
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare zi ce trece, oamenii realizeaza ca nu pot fi singuri. Mereu avem nevoie de un prieten care sa ne ajute, mai ales atunci cand dam de greu. Desi oamenii si utilajele nu se aseamana in multe, la capitolul relatii nu stau departe de noi. Si buldoexcavatorul tau are nevoie cateodata de un prieten care sa-l sustina. Confera-i utilajului tau bucsa link brat fata Caterpillar 420F si ai sa observi imbunatairi inca de la prima cheie!

La fel ca si oamenii, nu toti ne intelegem intre noi. Ca bucsa si buldoexcavatorul tau sa se imprieteneasca, trebuie sa fie compatibili. Pentru a fi sigur de decizia ta in legatura cu aceasta bucsa, consulta-te cu un expert. Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuit, iar noi iti vom raspunde cu drag la toate intrebarile.

Totul e mai simplu cu bucsa link brat fata Caterpillar 420F
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

ACN Piese Utilaje iti este alaturi la fiecare pas!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa link brat fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420F online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, o primesti maine.

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura