Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa link brat fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F
Cod produs
NHCXE4JK-AP
Out Of stock
Descriere
Nu este niciodata usor sa te descurci singur. Intotdeauna munca grea sa se rezolva mult mai usor in echipa. Precum suntem noi, asemenea sunt si utilajele noastre. Cu bucsa link brat fata Caterpillar 428F ii poti oferi buldoexcavatorului tau acel partener cu care sa termine mai repede treaba. De ce sa iti chinui in continuare utilajul mult indragit cand ii poti imbunatatii eficienta cu o singula piesa? La ACN Piese Utilaje, bucsa aceasta este mereu pe stoc, pregatita sa iti ajute buldoexcavatorul in orice proiect!

Tot la ACN Piese Utilaje vei obtii mereu informatii vitale rapid si simplu atunci cand ai nevoie de putin ajutor. Ca si in cazul acesta, daca iti doresti ca bucsa comanadata sa isi fac treaba, ea trebuie sa se potriveasca. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica, iar colegii nostri te vor ajuta sa faci mereu alegerea corecta!

Bucsa link brat fata Caterpillar 428F este cea mai potrivita alegere!
In comparatie cu un buldoexcavator, bucsa este un element atat de mic incat poate parea neimportant. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Bucsele au rolul de a amortiza vibratiile cauzate de doua metale care se lovesc, iar in cazul oalei cilindru ridicare cupa fata, acest lucru se intampla la fiecare utilizare. De aceea iti recomandam sa folosesti aceasta bucsa pentru buldoexcavator. Ii vei oferi masinariei tale sansa de a sta mai mult timp pe santier si mai putin timp in service. Odata cu aceasta bucsa alegi fiabilitate si prelungirea vietii componentelor utilajului tau.

Cu ajutorul potrivit, mereu vei fi cu un pas inainte!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa link brat fata Caterpillar 428F la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura