Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-564

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UBOX9KF6-SC
Out Of stock
Descriere
Atentie mare la rulmenti, functionarea lor este un simptom al functionarii intregului sistem de transmisie. Daca acestia, de pilda, nu sunt curatati de impuritati, daca nu sunt bine lubrifiati, ei nu mai pot deservi cum trebuie transmisia. Solutia? Nu, nu este sa dai cu smirghel sau cu o pila mica. Caci nu cureti de mizerie cu ciocanul. Orice improvizatie nu duce nicaieri. Solutia este un rulment butuc Dana Spicer 112-564 Unul nou, cu care sa nu iti bati capul mai departe, dupa montaj. Il avem. Comanda-l acum!

Toate produsele aflate in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de conservare. Din momentul in care ajung la noi, colegii de la identificari le preiau si cu mare atentie le depun pe rafturi. Pe modele, pe categorii, pe tipuri. Bine izolate de influenta factorilor externi, precum apa, substantele chimice sau praful. Ai spune ca sunt chirurgi, atat de atent se poarta cu piesele de schimb. In curand acestea vor ajunge la tine, iar tu iti doresti o piesa fara vicii, vrei sa fie la fel ca atunci cand a iesit de pe poarta fabricii. Lucram cu grija ca sa nu ai griji.

Rulment butuc Dana Spicer 112-564 pune capat batailor de cap
Un rulment butuc este o componenta indispensabila sistemului de transmisie a utilajului tau. Avand o geometrie specifica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca operatorului utilajului sa resimta vibratii, sau sa auda zgomotul inconfundabil de „fier peste fier”.  Practic, nu poti concepe un utilaj greu functional, fara rulmentii butuc in regula sau in lipsa lor. La fel de indispensabila este ungerea lor corespunzatoare si abundenta cu lubrifiant.

Consultanta indiferent de distanta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Il efectuam telefonic, in scris sau chiar fata in fata daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa de schimb de care ai nevoie primesti economie de timp, un pachet complet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-564 cumparat de la noi, este un element al sistemului de transmisie prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea incredere deplina in el. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.  Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montaj
Montajul este etapa finala a procesului de reparatie, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura