Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-506

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BLY4J9P6-SC
Out Of stock
Descriere
Cand vine vremea sa cumperi o piesa de schimb cum este acest rulment butuc Dana Spicer 112-506 nu mai sta pe ganduri! Pentru ca ai treaba. Asa ca suna direct, fara ocolisuri, la depozitul nostru. Iti va raspunde pe loc un coleg pregatit care iti va face cea mai buna recomandare. Piesa de schimb de la noi este extrem de solicitata. Si nu doar ca sustine stralucit exploatarea utilajelor din teren, ci si pentru calitatea si pretul ei. Ca sa nu-ti incarci timpul cu cautarea unui mecanic, avem noi grija si de asta. Ti-l recomandam pe cel mai bun. Oriunde te-ai afla.

Sunt carti intregi cu tot soiul de definitii ale succesului. In unele se sustine ca acesta face parte din pachetul de promisiuni pe care ti le fac parintii la varsta majoratului. In altele se scrie despre faptul ca e suficient sa te asezi sub un un pom si gata, pica para malaiata. Noi credem ca succesul este o chestiune de perseverenta. Cand iti respecti clientii, cand le oferi cele mai bune produse si cele mai bune recomandari, cand esti operativ si profesionist, cand faci totul la aceeasi intensitate zi de zi. Succesul nu vine din ceea ce faci in mod ocazional, ci din ceea reusesti sa faci prin consecventa. Vino cu noi, stim drumul drept si sigur catre reusita!

Rulment butuc Dana Spicer 112-506 este recomandarea noastra pentru fiabilitate.

Uneori, zgomotul obisnuit al unei zile de lucru pe santier sau pe ogor, nu lasa loc semnalelor necunoscute care vin din zona sistemului de transmisie spre calea de rulare. Poti avea impresia ca totul e in regula pana intr-o zi cand te poate surprinde un colaps agresiv al utilajului. De aceea, e bine sa efectuezi constant controale sau verificari la transmisie vezi daca nu s-au tocit rulmentii, sau daca lubrifiantul nu s-a depreciat si daca nu au patruns corpuri straine sau, mai rau, apa.

Consultanta se face cu eleganta si prestanta
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine. Ei trebuie sa fie linistiti si concentrati pe business si nu pe micile incidente ale vietii utilajelor lor. De aceea, serviciul nostru de consultanta este nu doar operativ ci si gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru activ oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului, oriunde in tara.

Garantie
In cazul in care piesa de schimb ajunge la tine insotita de cu o defectiune din fabrica, apeleaza cu incredere la garantia acesteia. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-506 cumparat de la noi detine un certificat de garantie valabil 6 luni. Si o schimbam, daca e cazul, fara cost.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau in online si piesa solicitata iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te inghesuie in coltul ringului, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta piesa mult dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Ne dorim sa aducem laolalta toate serviciile necesare care sa-ti sustina business-ul. Asadar, daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai si iti lipseste omul, iti recomandam noi un mecanic. Unul foarte bun. Nu conteaza unde in tara. Avem agenda plina cu contacte. Doar apeleaza.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura