Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Fiat G240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat G240
Cod produs
398M6USN-IA
Out Of stock
Descriere
Noi iti oferim piese de calitate superioara la preturi imbatabile! Alege aceasta cruce cardan punte fata Fiat G240 ca sa aduca linistea mult dorita in activitatea ta cu utilajul! Ea este o componenta fabricata cu respectarea standardelor de calitate si are in compozitie un material rezistent. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului.  Cere oferta si afla cat de putin costa o astfel de componenta.

Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere cele mai bune solutii si sa se asigure ca produsele dorite sunt compatibile cu echipamentul tau. Aceasta consultanta se ofera tuturor clientilor care ne solicita ajutorul si nu sunt percepute costuri. Piesele sunt in depozit deja, noi doar te ajutam sa le identifici mult mai repede. Fa o achizitie sigura cu ajutorul nostru! Afli de la noi orice ai nevoie, gratuit. Mentioneaza daca ai nevoie si de ajutor pentru montarea piesei, avem mecanici buni care se pot ocupa de asta.

Cruce cardan punte fata Fiat G240 - recomandarea Numarul 1 a specialistilor!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Fiat G240 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Fiat G240 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura