Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Maxxum 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 100
Cod produs
T3J1KHSE-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa te simti in siguranta in timp ce iti manevrezi utilajul, ai nevoie si de un sistem de transmisie perfect functional. Cruce cardan fata Case Maxxum 100 - o cauti de ceva vreme si nu stiai ca la noi poti face rost de toate piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau. Crucea cardanica va fi primita cu bratele deschise de catre puntea din fata a tractorului, locul sau de montaj. De acum stii ca doar la ACN Piese Utilaje gasesti absolut tot ce e necesar pentru o intretinere adecvata a utilajului.

Cu cat acorzi din vreme atentie componentelor, cu atat economisesti mai mult. Pentru mai multe sfaturi despre intretinerea utilajului, te asteptam in cadrul serviciul gratuit de consultanta! Consultantii nostri te pot ajuta gratuit sa il mentii in forma maxima. Ei iti vor recomanda cele mai bune piese care sa i se potriveasca perfect tractorului tau! Montajul crucii cardanice poate fi facut de catre echipa noastra de mecanici.

Cruce cardan fata Case Maxxum 100 - la un cost de achizitie avantajos!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Maxxum 100 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Maxxum 100 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura