Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM 155
Cod produs
B940RKGI-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan fata Case MXM 155 - se monteaza la puntea din fata a tractorului si face ca sistemul de transmisie sa nu mai aiba motive sa schiopateze. Rezistenta sa la uzura este dovedita in repetate randuri, iar toti clientii nostri care au incercat piesa au fost multumiti. Cere-ne oferta si vezi ce cruce cardanica de calitate superioara iti propunem. Este realizata din cel mai bun si rezistent material, iar pretul este extrem de mic! Profita de el!

Singurul lucru pe care il poti face este sa te asiguri ca ingrijesti cum se cuvine utilajul si ca acorzi atentie fiecarei componente. Cu cat il ingrijesti mai bine, cu atat cheltui mai putin pe mentenanta si cresti productivitatea. Oferim servicii de calitate tuturor clientilor nostri, alege sa devii unul dintre ei pentru a-ti repara utilajul cu eficienta maxima! In prima faza, lasa-te coplesit de cunostintele vaste si de sfaturile corecte oferite in mod gratuit de consilierii nostri tehnici.

Cruce cardan fata Case MXM 155 - asigura buna functionare a tractorului!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 155 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata Case MXM 155 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura