Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM 130
Cod produs
I2GN47CH-IA
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o cruce cardan fata Case MXM 130 de calitate, atunci la noi o gasesti mai mult ca sigur! Aceasta este o componenta care functioneaza brici! Suntem convinsi ca va aduce beneficii sistemului de transmisie al tractorului. In plus, avand in compozitie un material foarte rezistent, piesa va fi capabila sa reziste pe utilaj vreme indelungata. Unde trebuie sa stea dumneaei? La puntea din fata a tractorului trebuie sa fie montata.

Alege calitatea superioara indiferent de ce componenta vorbim. Asta inseamna sa cresti eficienta utilajului si sa scazi costurile de intretinere. Cele mai bune idei de mentinere a performantei utilajului le vei primi in cadrul serviciul gratuit de consultanta! Contacteaza-ne acum! Sunt oameni foarte bine pregatiti, cunosc utilajele ca in palma, iar piesele de schimb sunt pasiunea lor. Cum montajul este foarte important, intreaba-i de posibilitatea de a-ti trimit un mecanic chiar acolo unde ai activitatea.

Cruce cardan fata Case MXM 130 - cu ea, poti exploata tractorul linistit!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 130 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan fata Case MXM 130 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura