Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXM 115
Cod produs
MPB32Z9F-IA
Out Of stock
Descriere
O astfel de cruce cardan fata Case MXM 115 se bucura de un pret promotional in oferta noastra. Asadar, nu intarzia sa plasezi o comanda pentru ca maine sa trezesti cu piesa la usa. Este extrem de important sa folosesti o piesa de schimb de calitate superioara atunci cand intervii prin preajma componentelor ce fac parte din sistemul de transmisie. Tractorului tau i se potriveste aceasta cruce cardan si ai face tare bine sa i-o montezi la puntea din fata!

Indiferent de marca si modelul utilajului, exista elemente fara de care functionarea sa este riscanta sau chiar imposibila si pe care va trebui sa le schimbi ocazional pentru a-ti asigura siguranta si confortul atunci cand pornesti la treaba cu el. Daca nu esti hotarat ca aceasta este piesa de care ai tu nevoie, este mai bine sa iei legatura cu noi pentru a te putea indruma. Depistarea avariei, gasirea piesei si sfaturi utile se pot obtine cu ajutorul oferit gratuit de asistentii nostri.

Cruce cardan fata Case MXM 115 - o gasesti in categoria pieselor de calitate!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case MXM 115 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case MXM 115 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura