Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
9RKVM276-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan fata Fiat Kobelco B200 - depaseste orice asteptari! Piesa este recomandata de specialisti pentru ca are in compozitie un material foarte bun ce o face extrem de rezistenta. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a utilajului. Pentru fixarea corecta a componentei se folosesc doua suruburi. Ai grija la pozitionarea sa si fa un montaj profesionist! Buldoexcavatorul va putea functiona la capacitate maxima de acum inainte!

Sprijina-te pe ajutorul nostru accesand serviciul gratuit de consultanta. Poti sa contezi pe noi si la montarea piesei sau chiar alte reparatii pe care le mai ai de facut! ACN Piese Utilaje intelege cat de important este sa ai utilaje puse la punct in permanenta si a dezvoltat multe servicii care te pot sustine din punct de vedere tehnic. Mentenanta echipamentelor tale este e chestiune serioasa, acesta este motivul pentru care echipele noastre sunt formate din cei mai buni experti in mecanica.

Brida cardan fata Fiat Kobelco B200 - cu aceasta piesa te reintorci imediat la treaba!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 pe care o doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura