Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan cutie viteze Fiat Kobelco W110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco W110
Cod produs
IED1VBAC-IA
Out Of stock
Descriere
Proiectata pentru a depasi nivelul asteptarilor, brida cruce cardan Fiat Kobelco W110 marcheaza inceputul unui nou capitol pentru utilajul tau. Realizata din material rezistent, componenta reuseste sa ajute sistemul de transmisie al incarcatorului frontal sa functioneze ca la carte. Brida cruce cardan fixeaza cutia de viteze si permite o utilizare in siguranta a echipamentului. Pentru mai multe detalii, solicita o oferta!

Intra in contact cu noi ori de cate ori ai nevoie de recomandari si piese pentru intretinerea incarcatorului frontal. Serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit gratuit. Poti sa ne ceri noua sa verificam compatibilitatea piesei dorite in functie de modelul tau de utilaj. Iar daca doresti si montarea piesei, atunci iti vom face o oferta ce iti va fi imposibil de refuzat! Asteptam apelurile tale sau ne poti contacta si direct pe site!

Brida cruce cardan Fiat Kobelco W110 - alege cu incredere acest articol din oferta!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan cutie viteze pentru incarcator frontal Fiat Kobelco W110 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura