Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Fiat Kobelco FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90.2
Cod produs
YRJ3AZBF-IA
Out Of stock
Descriere
Sa detii un buldoexcavator este o onoare, dar si o responsabilitate ce obliga la piese de calitate superioara! Brida cardan fata Fiat Kobelco FB90.2 este una dintre piesele extraordinare care pot face cinste utilajului tau. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Pentru un montaj de succes ai mai avea nevoie de doua suruburi. Lasa calitatile acestei piese sa puna stapanire pe intreaga performanta a echipamentului tau!

Consultantii nostri tehnici te pot sprijini in gasirea piesei perfecte pentru buldoexcavatorul tau. Nu trebuie sa mai cauti printre sute de piese si sa nu mai stii care-ti trebuie. Suni echipa noastra de tehnicieni si cauta ei in locul tau. Daca intampini si alte probleme tehnice la utilaje, e bine sa te sfatuiesti tot cu ei. Te pot indruma catre o rezolvare foarte rapida si cu rezultate pozitive de lunga durata. Ai posibilitatea sa accesezi si un serviciu de mentenanta care sa te ajute pe termen lung in intretinerea echipamentelor tale.

Brida cardan fata Fiat Kobelco FB90.2 - o piesa care va aduce spor utilajului tau!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura