Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Fiat Kobelco FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90.2
Cod produs
KE4L27F9-IA
Out Of stock
Descriere
Concret, orice utilaj se avariaza si concret, singura solutie este achizitionarea de piese de calitate superioara! Brida cardan spate Fiat Kobelco FB90.2 indeplineste acest criteriu. Mai este unul, care nu-i deloc de trecut cu vederea! Criteriul pretului! Il trece si pe acesta pentru ca nu face ravagii in portofel. Componenta este realizata din otel de calitate superioara si montarea sa se face la puntea din spate a utilajului. Buldoexcavatorul va putea functiona fara probleme datorita acestui element ce se ingrijeste de componentele sistemului de transmisie.

E de ajuns sa ne suni si iti gasim noi piesa compatibila. Vei primi mai mult ca sigur si multe sfaturi despre montaj si mentenanta! Cand ceri oferta, intreaba-i pe consultanti tot ce doresti legat de piesa sau de utilaj. Pentru ca sunt specialisti in domeniu si cunosc bine toate dedesubturile, iti vor gasi o solutie tehnica rapid. Ne poti contacta in toate zilele lucratoare si primesti garantat consultanta tehnica gratuita!

Brida cardan spate Fiat Kobelco FB90.2 - mentine functionarea optima a utilajului!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura