Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Fiat Kobelco B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B100
Cod produs
GP1T7UH6-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau poate mai mult! Stii asta, iar noi te ajutam cu cele mai bune piese! Brida cardan spate Fiat Kobelco B100 din oferta noastra este o componenta foarte buna, realizata de catre un producator de renume al pieselor de schimb pentru utilaje grele. Brida cruce se monteaza la puntea din spate a utilajului si se fixeaza cu ajutorul suruburilor. Fiind un element ce protejeaza componente extrem de costisitoare ale transmisiei, merita din plin sa faci aceasta achizitie.

Imposibil sa nu fi patit si tu asta! Adica sa se uzeze o piese si sa nu stii cu ce model sa o inlocuiesti. Nu esti primul si nici ultimul! Haide, uita-te cu atentie pe site si vei gasi numerele de telefon la care ne poti contacta ca sa stai de vorba cu un specialist. Daca iti este mai confortabil sa ne scrii, o poti face pe mail, Whatsapp sau direct in formularul de pe site. Sa stii ca serviciul de consultanta care iti raspunde tuturor intrebarilor este complet gratuit!

Brida cardan spate Fiat Kobelco B100 - si te asiguri ca ai un utilaj fiabil!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B100 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura