Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
43RBPIKY-IA
Out Of stock
Descriere
Experimenteaza placerea de a avea ca partener pe patru roti un adevarat rege al utilajelor! Si ca un rege ce trebuie respectat, pana si o brida trebuie sa fie de calitate superioara! Brida cardan spate Fiat Kobelco B95 din oferta noastra este extraordinar de fiabila. Ea se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. La fixarea sa, te vei ajuta de doua suruburi al caror tip il gasesti mentionat la specificatiile tehnice.

Iti recomandam sa fii atent la urmele de uzura si sa faci pasul catre achizitionarea de piese noi, daca este cazul. Pentru asta suntem si noi prezenti aici! Ai o gama varianta din care sa alegi, iar daca nu te pricepi la compatibilitate sau nu detii destule cunostinte tehnice, primesti ajutor gratuit din partea noastra. Echipa de tehnicieni ACN iti ofera gratuit consultanta tehnica. ACN Piese Utilaje ofera clientilor sai cele mai bune servicii!

Brida cardan spate Fiat Kobelco B95 - o montezi si vei vedea diferenta!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura