Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Fiat G170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat G170
Cod produs
2ZJ4A80C-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Fiat G170 - crezi ca ar fi o alegere buna? Cum sa nu fie? O cruce cardan creste considerabil performanta utilajului atunci cand este montata corect. Alege componenta din oferta noastra si monteaz-o la puntea din fata a tractorului tau. Te asiguri ca elementele sistemului de transmisie sunt in perfecta stare de functionare. Exploatarea tractorului este ideal sa o faci la capacitate maxima. Piesele de calitate sunt garantia ca vei si reusi acest lucru!

Mediul de piata este din ce in ce mai rapid, misiunea noastra este de a oferi partenerilor si clientilor nostri servicii prompte si profesioniste. Ai acces rapid la piese de schimb de calitate superioara si consumabile pe masura. Tot aici, ti-ai putea descoperi niste parteneri de incredere pentru afacerea ta. Afla detalii despre serviciile pe care le avem! Detinem un service mobil care poate interveni de urgenta in locul in care iti desfasori activitatea.

Cruce cardan punte fata Fiat G170 - respecta-ti utilajul si da-i o piesa buna!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Fiat G170 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Fiat G170 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura