Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata tractor New Holland G240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland G240
Cod produs
X7OYQK3D-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cruce cardan New Holland G240 este o piesa cu o constructie foarte solida. Ea poate functiona fara probleme o lunga perioada de timp, chiar in conditii foarte dificile de lucru. Materialul de calitate superioara o ajuta sa fie foarte eficienta in protejarea componentelor transmisiei. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Pentru ca suntem convinsi de calitatile sale, ti-o recomandam cu mare incredere!

Cere-ne o oferta si iti oferim nu doar informatiile in mod simplist, ci vei obtine din partea noastra si consultanta tehnica gratuita. In ziua de azi, cel mai important lucru este sa fii mobil. Un tractor cu o piesa stricata nu este mobil, deci nu va produce pentru tine. Hai sa te ajutam noi sa iti recapeti pe deplin controlul asupra utilajului si a activitatii pe care o intreprinzi. Iti vom oferi cele mai bune solutii de ordin tehnic. Contacteaza-ne!

Brida cruce cardan New Holland G240 - pentru un tractor protejat!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland G240 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura