Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-487

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
A5H4Y2SV-SC
Out Of stock
Descriere
“Apucaturile” de antreprenor nu te lasa in pace. Te imping inainte, la mai mult, la mai bine. De aceea nu ratezi niciodata oportunitatile, nu lasi nicio sansa sa ti se scurga printre degete. De aceea utilajele tale sunt peste tot unde este nevoie de ele. Nu ratezi niciun contract, oricat de complex ar fi. Iar primul lucru care te ajuta sa mentii acest ritm sufocant este calitatea pieselor de schimb cu care iti repari utilajele. Printre ele, desigur, si acest rulment butuc Dana Spicer 112-487 este o astfel de piesa: de calitate superioara, puternica, fiabila si prelucrata cu stiinta detaliului. ACN, singurul partener care iti intelege ritmul si tine pasul cu tine. Nu ne temem de nimic!

Intr-o zi ne-a vizitat un client ca sa cumpere cateva piese de schimb. Este clientul nostru fidel de multi ani. Cu noi si-a dezvoltat parcul de utilaje, cu noi si-a stabilit planurile de revizie, cu noi a ajuns departe. Ne-a povestit un lucru care ne-a incurajat si mai tare in activitatea noastra. Ne-a spus ca a invatat de la viata ca familia nu iti este intotdeauna aproape; ca, oricat poate parea de ciudat, altii care nu-ti sunt rude, iti pot fi mult mai apropati, pot sa te aprecieze si sa te invete sa ai din nou incredere in oameni; familiile tin de biologic fara exceptie, dar numai prietenii iti ating sufletul.  Clientii nostri sunt prieteni nostri.

Rulment butuc Dana Spicer 112-487 face fata ritmului sufocant al exploatarii
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Consultanta nu are vacanta
Afacerile din domeniile productive presupun echilibrul dintre mii de variabile si necunoscute. Una dintre ele este procesul de revizie&reparatii. Aceasta presupune identificarea problemelor si achizitia de piese de schimb necesare. Este nevoie ca ele sa fie compatibile cu utilajul tau, sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, sa fie insotite de toate informatiile legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Suna ca si cum ai suna acasa.

Garantie
Este important ca, impreuna cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-487 tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrare
Livrarea pieselor noastre decurge operativ, rapid si in siguranta. Ca si cum ai turna linistit intr-un pahar cu apa. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Ba chiar o poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Pentru a evita defectiunile neasteptate sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea surubelnitei stea si, astfel, nu-ti vor face nefacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura