Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-482

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HNV9GPBW-SC
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam in cunostinta de cauza sa alegi doar piese de schimb compatibile cu utilajul tau, fiabile si actuale dar fara sa cheltuiesti fara masura. Un rulment butuc Dana Spicer 112-482 va fi cu adevarat produsul care iti indeplineste nevoia daca asigura si un raport optim intre calitate si pret. Si este. Noi avem aceasta componenta, este in depozit, nu trebuie decat sa ne suni si sa o comanzi. In plus, iti oferim la livrare si un certificat de garantie pentru eventuale defecte de fabricatie, intins pe o perioada de 6 luni. Lucram pentru veniturile tale si nu impotriva lor.

Stim sa oferim clientilor nostri si fructele calitatilor noastre de traineri. Sau de formatori.  De aceea am construit si dezvoltam prmanent serviciul nostru de consultanta, pe care il oferim gratuit. Am pornit de la realitatea, nu foarte imbucuratoare, ca oamenii nu mai au timp sa cunoasca mai nimic. Cumpara lucruri gata facute de pe unde le cad in mana, apoi regreta. Suntem aproape de clientii nostri si suntem constienti ca vor creste calitatea muncii lor acordand utilajelor lor mai multa atentie si reparandu-le doar cu piese de schimb premium. Vrem ca ei sa cunoasca macar atat cate cunoastem si noi. Iar business-urile noastre vor traversa mai pregatite jungla economiei de piata.

Rulment butuc Dana Spicer 112-482 este cu adevarat reperul care iti lipsea. Comanda-l acum!
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Consultanta nu are vacanta
Afacerile din domeniile productive presupun echilibrul dintre mii de variabile si necunoscute. Una dintre ele este procesul de revizie&reparatii. Aceasta presupune identificarea problemelor si achizitia de piese de schimb necesare. Este nevoie ca ele sa fie compatibile cu utilajul tau, sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, sa fie insotite de toate informatiile legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Suna ca si cum ai suna acasa.

Garantie
Este important ca, impreuna cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-482 tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrare
Livrarea pieselor noastre decurge operativ, rapid si in siguranta. Ca si cum ai turna linistit intr-un pahar cu apa. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.  Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Ba chiar o poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Pentru a evita defectiunile neasteptate sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea surubelnitei stea si, astfel, nu-ti vor face nefacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura