Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-475

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
5MA8GNV1-SC
Out Of stock
Descriere
Natura umana e uneori greu de inteles. Doreste de multe ori lucruri care depasesc puterile fizice sau de intelegere. Esti afon dar vrei sa canti la Madison Square Garden. Ai chiulit la ore tot anul dar visezi sa iei premiul I. Ne scapa de cele mai multe ori un lucru si anume ca poate cea mai mare comoara este sa stii sa fii fericit cu putin, fiindca putinul nu-ti va lipsi niciodata. Poate este foarte greu sa ai o flota de 30 de utilaje grele, dar daca ai doar unul si cauti disperat un rulment butuc Dana Spicer 112-475 ai sa fii fericit, fara doar si poate sa-l gasesti la noi. Pentru ca avem produsul, este nou, este la un pret excelent si gata sa iti serveasca utilajul. Comoara ta de zi cu zi se gaseste la noi!

Avem in portofoliu multime de clienti care ne-au gasit in urma unor nemultumiri generate de parteneri neseriosi, sau furnizori de piese fake. Vechile relatii le-au facut de regula gauri in buget. Au stiu sa iasa din aceste combinatii toxice si au gasit la noi: piese de schimb excelente, recomandari bune, operativitate. Au invatat, astfel, ca succesul nu consta in a nu comite greseli, ci in a nu comite niciodata o greseala a doua oara. Unde punem mana suferinta trece.

Rulment butuc Dana Spicer 112-475 este prietenul necuvantator al utilajului tau
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Consultanta cu multa relevanta
Daca nu stii si stii ca nu stii, e primul pas spre reusita. Cum vine asta? Te ajutam sa afli. Noi identificam corect nevoia utilajului tau si lucram chirurgical pe utilaj deschis. Daca vrei sa ne ajuti, nu trebuie decat sa ne oferi cateva informatii despre ce crezi ca se intampla. Daca nu vrei, e la fel de ok. Colegii nostri consultanti duc palma la frunte si intra in telepatie cu utilajul tau. Le spune tot. Tu nici acum nu stii, dar incepi sa afli. Cu noi drumul duce spre reusita. Efortul consultativ este fara cost.

Garantie
Cumpara cu incredere acest rulment butuc Dana Spicer 112-475 si asigura-te de efectuarea unui montaj corespunzator. Consulta documentatia tehnica pentru a fi sigur ca procedezi corect. Vei vedea ca nu ai cum sa dai gres daca pui un specialist sa-l monteze. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Depozitul nostru este usor de gasit. Mai exact in comuna Jilava, localitatea in care expira traficul din orasul Bucuresti. Poti veni pana aici in cazul in care doresti sa iti ridici piesele dorite, direct de la noi. Daca, insa, preferi o expeditie cu curierul, atunci acestea vor ajunge la tine in decurs in 24 de ore. Plata o vei face ramburs. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Boon, ne-am tras rulment, dar cum facem cu el… Adica, vrei ca utilajul sa functioneze mult si bine? Raspunsul se gaseste ascuns in intrebare. E chiar transparent. Iti recomandam asadar ca montajul sa fie efectuat de un profesionist. Daca nu cunosti, il stim noi. Contacteaza-ne si il teleportam direct la tine in atelier. Engage!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura