Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
6FMXT7C1-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem pregatiti sa-ti oferim mereu cele mai bune solutii pentru cresterea performantei buldoexcavatorului tau! Aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 430D este una dintre recomandarile noastre! Crucea cardanica este o componenta esentiala a sistemului de transmisie. Montarea sa la puntea din spate a buldoexcavatorului este o chestiune esentiala. Ca sa te asiguri ca totul este in siguranta, alege acest element si comanda-l imediat!

Inlocuirea pieselor de schimb a utilajelor grele ar trebui sa faca parte din programul de intretinere preventiva. Daca iti pasa cu adevarat de mersul afaceri tale, incepi prin a avea grija mai mare de utilajele exploatate. Noi iti punem la dispozitie foarte multe piese compatibile cu buldoexcavatorul tau! Iar ca sa alegi modelele necesare, iti oferim consultanta tehnica gratuita si inca o serie de servicii foarte utile!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 430D - un produs pe care te poti baza!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430D va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 430D va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura