Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
KE5BDPLH-IA
Out Of stock
Descriere
Care piesa i se potriveste utilajului tau? Brida cardan punte spate Caterpillar 430D garantat este ideala pentru dragalasul asta zglobiu. Daca doresti sa-l vezi performand fara probleme, montezi brida cruce cardan la puntea din spate a echipamentului. Prin aceasta actiune vei asigura o functionare corecta a sistemului de transmisie al buldoexcavatorului. Foloseste-te de suruburile corespunzatoare atunci cand vei pozitiona componenta. Te poti baza pe acest produs eficient, fabricat cu respectarea standardelor de calitate in vigoare.

Te indrumam spre un service partener autorizat care se poate ocupa de montajul bridei sau, si mai simplu, venim noi oriunde ai nevoie si o montam fix la punctul tau de lucru. Trebuie doar sa ne soliciti acest serviciu si se rezolva foarte repede. Indiferent de cum alegi sa iti repari utilajul, mereu ai pusa la dispozitie consultanta tehnica gratuita care iti poate da cele mai multe informatii si sfaturi. Ne poti contacta in orice zi lucratoare!

Brida cardan punte spate Caterpillar 430D - recompenseaza-ti utilajul cu o piesa buna!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430D va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura