Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
LYMOQWGV-IA
Out Of stock
Descriere
Din ce motiv trebuie sa alegi o cruce cardan punte spate Caterpillar 428C din oferta noastra? Pentru ca este confectionata dintr-un material de cea mai buna calitate care asigura rezistenta in timp. Pentru interventii reusite la utilaj, trebuie sa acorzi atentie tuturor pieselor si sa alegi mereu cele mai bune componente! Aceasta merita atentia ta si vei descoperi ce piesa remarcabila este prin montarea sa la puntea din spate a buldoexcavatorului.

Serviciul de consultanta te asteapta in orice zi lucratoare! Acest serviciu este gratuit si poti discuta cu un expert despre problema tehnica pe care o prezinta utilajul. Sunt mii de informatii folositoare ce le poti afla daca iei legatura cu asistentii nostri! Asa vei castiga timp pretios, stii exact ce ai de facut! Poti sa accesezi si servicile noastre de montaj sau mentenanta. Fiecare in parte iti aduce nenumarate beneficii!

Cruce cardan punte spate Caterpillar 428C - ai ales o componenta foarte buna!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte spate Caterpillar 428C pe care o doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura